دانه میخک

نویسنده :سارای سارای
تاریخ:سه شنبه 4 آذر 1393-11:12 ب.ظ


دانه میخک

قیمت: 100,000 تومان

از ادویه جات تیز مزه بوده و برای از بین بردن بوی چربی غذاها مانند گوشت قرمز،مرغ و ماهی مناسب است




میخک از دو هزار سال پیش بعوان ادویه بکار می رفته‌است ،اضافه کردن آن در ادویه جاتی که برای گوشت ، ماهی ، مرغ به کار می روند و خوراک هایی که برای از بین بردن بوی چربی و ضخم آنها نیاز به ادویه جات تیز و تند مزه است توصیه می شود .
میخک از نظر طب قدیم ایران خیلی گرم و خشک است و دارای خواص بسیاری است.






نوع مطلب : دانه میخک 

داغ کن - کلوب دات کام
نظرات() 
What is the Ilizarov method?
چهارشنبه 22 شهریور 1396 12:35 ب.ظ
Hi! Would you mind if I share your blog with my facebook group?
There's a lot of folks that I think would really enjoy your content.
Please let me know. Thank you
What causes burning pain in Achilles tendon?
سه شنبه 17 مرداد 1396 05:19 ق.ظ
Greetings from California! I'm bored to tears at work so I decided to
check out your site on my iphone during lunch break.
I really like the info you present here and can't
wait to take a look when I get home. I'm surprised
at how fast your blog loaded on my cell phone .. I'm not
even using WIFI, just 3G .. Anyways, superb site!
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر


ساخت وبلاگ در میهن بلاگ

شبکه اجتماعی فارسی کلوب | ساخت وبلاگ صوتی صدالاگ | سوال و جواب و پاسخ | رسانه فروردین، تبلیغات اینترنتی، رپرتاژ، بنر، سئو | Buy Website Traffic